Home Opdrachten en Banen

Frontend Ontwikkelaar, CSS, HTML5, Backbone/AngularJS

Location: Utrecht
Required language: Dutch and English
Workpermit processing: No
Functie omschrijving:

De voornaamste werkzaamheden bestaan op dit moment uit nieuwsbouw, onderhoud en bug-fixing. Aangezien de klant ook nog steeds voor oudere browsers ontwikkelt (IE7 voor internet) moet de persoon bekent zijn met browser quirks.
We zijn inmiddels ook gestart met het ontwikkelen van mobile service web-apps, waardoor HTML5 en CSS3 kennis een vereiste wordt. Mvc in javascript wordt door steeds meer projecten toegepast d.m.v. o.a. Backbonejs.
In de bestaande projecten is er nog grotendeels functioneel gescript, maar in de toekomst willen we voor de complexe projecten ook mvc-scripting toepassen.
De nieuwe FE-ontwikkelaar kan meedenken in het bedenken van een goede architectuur en heeft aantoonbaar ervaring met Backbonejs en AngularJS. Wat nog meer toegepast wordt: Jquery, YUI-library, Freemarker for JAVA.

Technisch profiel met sterke communicatieve eigenschappen, kandidaat moet gewend zijn om in een grote Agile/Scrum omgeving te werken (dus geen kleine projecten of MKB bedrijfjes).

CSS (must)
HTML (must)
Javascript/JQuery (must)
BackboneJS/AngularJS (must)
Ervaring CSS/Javascript op verschillende browsers (IE8+, Firefox, Chrome, Opera)
Ervaring met cross browser SPA"s
Kennis REST/JSON

LET OP BIJ INTERESSE GRAAG EEN NEDERLANDSTALIG C.V. IN WORD INCLUSIEF MOTIVATIE WAARIN HET GEVRAAGDE TOT UITDRUKKING KOMT!! EEN C.V. ALS PDF DOC. KAN HELAAS NIET WORDEN MEEGENOMEN IN DE SELECTIE!!

GRAAG C.V. INCL. NAW GEGEVENS, GEB. DATUM, MOB. NR. MAILADRES, VAKANTIE PLANNEN.


TEVENS HEEFT DE KLANT HET VOLGENDE AANGEGEVEN: VOOR DE EERSTE TWEE WEKEN VANAF INZET GELDT ER EEN NUL TARIEF DIT I.V.M. DUUR PROJECT EN DE INWERKPERIODE!!! NA DEZE PERIODE VAN TWEE WEKEN (80 UUR) GELDT NATUURLIJK HET BOVENGENOEMDE TARIEF.

SLUITINGSTERMIJN 19 DECEMBER 16.30!
Reference: CONT-WED-3106-UTR