Home Kandidaten

Ben jij bezig met je volgende carrièrestap als IT-professional? Of wil je aan de slag met een uitdagende freelance IT-opdracht?

Stap naar JRecruit, dé specialist in werving en selectie van vast IT-personeel en bemiddeling van IT-freelancers. Klik hier voor een english version!

Carrière in de IT

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Wil je een leuke baan in de IT-sector? Maar heb je geen zin in om sollicitatiebrieven te schrijven? En geen tijd om steeds opnieuw op sollicitatiegesprek te gaan? Laat jouw zoektocht dan aan JRecruit over. JRecruit is gespecialiseerd in de werving en selectie van IT-professionals en heeft een uitgebreid netwerk in de Nederlandse IT-sector. Wij werken met alle grote en prestigieuze IT- en consultancy-bedrijven. Een vaste baan, een freelance opdracht of een functie op contractbasis; bij ons is het allemaal mogelijk. Voor jouw carrière in de IT stap je dus naar JRecruit!

Talent matchen

Leuk werk, een uitdagende werksfeer, goede en gezellige collega’s en een prima salaris of uurtarief. Dat is wat jij wilt als IT’er. Omdat de recruiters van JRecruit zelf een IT-achtergrond hebben, weten ze wat jij belangrijk vindt in een baan. Naast de benodigde kennis en vaardigheden voor het goed uitvoeren van jouw functie, moet jij je ook op je plek voelen in het bedrijf. Alleen dan is er sprake van een ideale match en kunnen jij en jouw toekomstige werkgever samen gaan presteren. Of je nu een expert bent op het gebied van Java, .Net of Analyse, of ervaring hebt als ontwikkelaar, analist of programmamanager, JRecruit matcht jouw talent met een topfunctie of -opdracht.

Professioneel en persoonlijk

De aanpak van JRecruit is persoonlijk. Uiteraard behandelen we jouw gegevens en sollicitatie vertrouwelijk. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en vragen je naar jouw passie en ervaring. Op basis daarvan geven we je een eerlijk en professioneel advies over jouw ideale baan of de juiste opdracht. Vervolgens bekijken we welke werkgevers bij jou passen. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeur wat betreft locatie, bedrijf, cultuur en salaris of tarief. Maar ook kijken we naar jouw ontwikkelingsmogelijkheden binnen dat bedrijf en een bepaalde functie of opdracht. Klinkt dit goed? Je hoeft ons alleen maar te bellen, dan gaan we ook voor jou aan de slag.

De verschillende diensten van JRecruit op een rij:

 • Werving en selectie van vast personeel

  Ben je op zoek naar een vaste baan in de IT-sector? Met een gedegen kennis van IT-land en een persoonlijke aanpak staat JRecruit graag voor je klaar om de ideale match te maken tussen jouw talent en een topbedrijf. Voor internationale kandidaten biedt JRecruit bovendien allerlei aanvullende diensten. Neem direct This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it met ons op of kijk alvast tussen onze actuele vacatures.

 • Bemiddeling bij freelance opdrachten.

  Wil je aan de slag met een uitdagende freelance opdracht? JRecruit is altijd op zoek naar ervaren en enthousiaste IT-freelancers voor lopende en toekomstige opdrachten. Heb je een VAR-verklaring? Kijk gauw tussen de actuele opdrachten of neem meteen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it met ons op. JRecruit heeft bovendien een eigen payrollservice voor freelancers. Dat maakt je freelance werk een stuk gemakkelijker!

 • Payrollservice

  De freelancers die via JRecruit aan een opdracht werken, kunnen gebruik maken van onze speciale payrollservice. Deze dienst is niet alleen voor internationale freelancers ideaal, maar is ook voor Nederlandse freelance IT’ers erg interessant. JRecruit zorgt ervoor dat je als freelancer kunt werken en neemt je alle administratieve rompslomp uit handen. En dit voor slechts 2 euro per gewerkt uur. Ook worden alle verzekeringen, sociale premies en belastingen ingehouden. Een basisziektekostenverzekering is bij de service inbegrepen, wat betekent dat je toch voor een gedeelte uitbetaald wordt als je meer dan 10 dagen ziek bent. Bovendien ontvang je jouw betaling binnen 8 werkdagen nadat jouw uren zijn goedgekeurd. Kortom, onze payrollservice is een uitkomst voor freelance IT’ers! Wil je weten hoe onze payrollservice er voor jou uitziet? Neem een voorproefje bij deze voorbeeldberekening.

 • Wat moet je nog meer over ons weten?

 • Onze diensten zijn voor kandidaten kosteloos.
 • Alle actuele vacatures – vaste en tijdelijke functies, freelance opdrachten – staan op onze website (Opdrachten en banen).
 • Je kunt op de hoogte blijven over de meest recente vacatures (Job feeds).
 • De medewerkers van JRecruit zijn ook buiten kantooruren bereikbaar.
 • Als je moet verhuizen voor je nieuwe baan, kan JRecruit je daar ook bij helpen.
 • Voor buitenlandse werknemers bieden we extra diensten aan, zoals regelen van werkvergunningen en aanvragen van de 30%-regeling en het BSN-nummer.
 • Direct een match maken?

  Kijk alvast bij onze opdrachten en banen of neem This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it op.

  Referral bonus

  Als IT’er in hart en nieren ken je vast andere IT-specialisten, die wellicht ook op zoek zijn naar een nieuwe baan. JRecruit heeft dan een mooie extra voor jou. Als jij iemand kent die nog niet in ons bestand staat, en die geplaatst wordt bij een van onze bedrijven, dan krijg jij 500 euro! Meer weten over deze referral bonus en de voorwaarden? Stuur ons dan een This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .